Jeg er en av de myteomspunnede menneskene som arbeider i bank. Tenker du at det høres kjedelig? Da tar du grundig feil. I banken har vi utrolig mange spennende arbeidsoppgaver, og muligheten til å møte kunder fra alle samfunnslag. Det som fra utsiden kan virke ordinært er ofte mye mer komplisert enn man tror. Bankene tilbyr et bredt spekter av tjenester som hjelper mennesker i hverdagen.

Disse tjenestene vil jeg skrive mer om på denne bloggen. Her vil du kunne finne informasjon om alt fra kredittkort til sparing og boliglån. Det å velge bank kan være utfordrende for de fleste. Produktene som tilbys er ikke alltid like lette å forstå. Derfor vil jeg forklare hvordan ulike tjenester fungerer. Målet er å presentere denne informasjonen på en måte som er lett tilgjengelig. Ingenting ville glede meg mer enn om folk føler de lærer noe av å lese min blogg.